Júl 28. 0

Banki digitalizáció – így állnak a külföldi pénzintézetek

Milyen fejlesztésekkel csábítják ügyfeleiket a külföldi pénzintézetek? Most megmutatjuk, a technológiai fejlettség milyen fokán állnak a legnagyobbak!
részletesen >
Júl 27. 0

Döntöttek a britek. Na, most mi lesz?

A Brexit végeredményére egyik pénzpiac sem számított. A Brexitről szóló népszavazás alkalmával a britek mégis a kilépés mellett tették le a voksukat, így elég nagy a bizonytalanság most a jövőbeli várható mozgásokat nézve. Milyen fontosabb következményei vannak a kilépésnek? Globális színtéren is számíthatunk változásokra, vagy csak Európát érinti a Brexit-hatás? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az alábbi cikkben. Jó olvasást hozzá!
részletesen >
Júl 20. 0

Merre tart a banki digitalizáció? – Endre válaszol

Merre tart a banki digitalizáció manapság? Mi a helyzet Magyarországon? Milyen fejlesztésekkel spórolhatsz akár órákat havonta? Olvass tovább, Endre válaszol!
részletesen >
Jún 30. 0

Így fektetnek be a magyarok!

Miután feltérképeztük néhány ország megtakarítási szokását, most nézzük meg részletesebben, hogyan takarítanak meg a két millió forintnál nagyobb megtakarítással rendelkező magyarok, illetve a megtakarított vagyont mibe fektetik be? Nézzük meg, hogyan fektetnek be honfitársaink, melyek a legnépszerűbb megtakarítási és befektetési eszközök a körükben, illetve mi a legfontosabb számukra egy befektetésben!
részletesen >
Jún 21. 0

Megtakarítási helyzetkép - országok megtakarítási szokásai

Nem hangsúlyozhatjuk eléggé a megtakarítás, az öngondoskodás szükségességét. Sokan vannak úgy azonban, hogy addig nyújtózkodnak, ameddig a takarójuk elér. Inkább a mának élnek – mondják ők, de valójában nem veszik észre, hogy ez a mentalitás hosszútávon negatívan befolyásolja majd a pénzügyi életüket. Nézzük meg, találunk-e különbséget különböző országok: az USA, Kína, Németország és természetesen Magyarország megtakarítási szokásai között.
részletesen >