Hahó, szükségem van rád!

2015. Június 25. 15:35:37

Mégpedig azért, hogy ne legyen nagy baj… Azért, hogy a mostani 30-50 éves korosztálynak 20 év múlva legyen nyugdíja, hogy a most jól kereső fiatal felnőtteknek legyen elegendő tartalékuk vészhelyzetekre, hogy a most születő gyerekeknek 18 év múlva legyen miből elkezdeniük a tanulmányaikat. Furán hangzik? Pedig valós veszély: jelenleg a magyarok mindössze 10 százaléka gondolkodik abban, hogy nyugdíjas korára megtakarítson, 15 százaléka költene nagyobb összeget a gyermeke taníttatására és csak 20 százaléka érzi úgy, hogy minden információ a rendelkezésére áll ahhoz, hogy pénzügyeiről döntést hozzon. Na, ezen kellene változtatnunk, mégpedig együtt, Veled. Változtatnunk kellene a dolgokon, mert a helyzet az, hogy sokan magasról tesznek a pénzügyeikre. Sokszor még a sikeres emberek is. Na de hova vezet ez? Semmi jóra, ha így marad.

DEFAULT

Kántor Endre vagyok, a Millásreggeli pénzügyi muppetshow egyik műsorvezetője: ez az ország legnépszerűbb pénzügyi témájú rádióműsora. Egyik reggel pont a fent említett kérdésekről beszélgettünk Kállay Andrással, az Erste Prémium igazgatójával, és mindketten – kicsit más szempontból ugyan – megértettük, hogy ezen a helyzeten változtatni kell. Szó szót követett, és kitaláltuk Nextlevel programot és ezt a blogot. A lényeg az, hogy összeadjuk, amink van: a pénzügyi tudást, az Erste Prémiumot, meg a showt, és megmutatjuk neked, hogyan tudsz a pénzügyeiddel a következő szintre lépni.

Legyen az a deal, hogy én utánajárok, megírom, elmondom, elmagyarázom. Te pedig mindezt elolvasod, megnézed itt, a Nextlevel blogon, felteszed a kérdéseidet, és amikor már van elég infód, akcióba lendülsz, és magasabb szintre hozod a pénzügyeidet. Szólhatsz a családnak, barátoknak, ismerősöknek is, hogy ők se maradjanak ki a buliból!

De először szembe kell nézned azzal, hol tartasz most! Van egy Pénzügyi Tükör, amely 2 perc alatt megmutatja, hol vannak a problémás pontok, hol van szükség ráncfelvarrásra! Na, készen állsz a szintlépésre? Kattints, olvass tovább, és kiderül!

Gyere velem! Érdemes lesz!

Kántor Endre

Ha tetszett a bejegyzésünk, íratkozz fel a hírlevelünkre itt.

DEFAULT

Hozzászólások
Makai Judit
2015. Szeptember 08. 02:08:29
Köszönöm a megkeresést. Nagyon jónak tartom. Mosolygós szép napot kívánok.
Szólj hozzá
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.