Heti hírválogatás #16

2017. Április 21. 19:33:35

8+1 tipp, amelyekkel milliókat spórolhatsz a lakásvásárláson

Fellendült a lakáspiac és a friss adatok szerint ennek a hatása egyértelműen érződik a lakáshitelek piacán is. A hitelfelvétel azonban komoly pénzügyi döntés, amely előtt számos tényezőt kell figyelembe vennünk, átgondolnunk. Egy jól megválasztott konstrukcióval ugyanis súlyos százezreket, de akár több millió forintot is megspórolhatunk.

https://www.penzcentrum.hu/hitel/8_1_tipp_amelyekkel_milliokat_sporolhatsz_a_lakasvasarlason.1054767.html

Simán elment 20 milliárd a mai állampapír aukción

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) az elsődleges forgalmazók 42,6 milliárd forint ajánlatából a meghirdetett 20 milliárd forintnak megfelelő összeget fogadott el 0,14 százalékos átlaghozamon, két bázisponttal az előző, két héttel ezelőtti aukció 0,12 százalékos átlaghozama felett és hat bázisponttal a 0,08 százalékos másodpiaci referencia hozam felett.

http://privatbankar.hu/kotveny/siman-elment-20-milliard-a-mai-allampapir-aukcion-306495

A csehek megmutatták Svájcnak, hogy kell jegybankot működtetni

Máig húzódó hatásai vannak a svájci jegybank bő két évvel ezelőtti hatalmas baklövésének, melyet a frank árfolyamgátjának megszüntetésekor követett el. Most a cseh jegybank szüntette meg a gátat, de rendkívül körültekintően, gondosan, nem is lett semmilyen drámai esemény. Az SNB tanulhat tőle.

http://privatbankar.hu/reszveny/a-csehek-megmutattak-svajcnak-hogy-kell-jegybankot-mukodtetni-306032

20 másodperc. Neked megér ennyit a pénzügyi sikered? Ha igen, iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az aktuális pénzü...

Közzétette: Erste Bank Hungary – 2017. április 10.
További cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.