Heti hírválogatás #17

2017. Április 28. 10:00:00

Ezrek juthatnak ingyen pénzhez: indul az alapjövedelem-kísérlet Kanadában

Már májusban elindulhat a kanadai Ontario tartományban a hónapok óta tervezett alapjövedelem-projekt, amelynek keretében 4000 szerencsés kiválasztott élvezheti majd az extra jövedelem előnyeit. Már a résztvevő településeket is kijelölték, így tényleg célegyenesbe érkezett a projekt megvalósítása.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ezrek_juthatnak_ingyenpenzhez_indul_az_alapjovedelem-kiserlet_kanadaban.5.248859.html

Nem csak ígéret volt: tényleg elköltöznek a bankok Londonból

Úgy tűnik, a csendes puhatolózások és hónapokig tartó diszkrét csábítások után a londoni City bankjai kitalálták, hol folytatják tovább az életet, miután a Brexit minden bizonnyal megfosztaná őket a közös piactól. A kérdés csak az, otthon éreznék-e magukat Budapesten?

http://privatbankar.hu/penzugyi_szektor/azt-hittuk-csak-a-szajuk-jar-de-beindult-a-mozgas-tenyleg-koltoznek-a-bankok-londonbol-306696

Itt az új lista! Ők a leggazdagabbak és a legbefolyásosabbak Magyarországon

Ismét Csányi Sándor vezeti a Napi.hu gondozásában megjelent A 100 leggazdagabb 2017-as listáját, ahová idén hét új nábob érkezett. A Befolyásbarométer dobogójára pedig újra Orbán Viktor, Csányi Sándor és Lázár János került.

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_az_uj_lista_ok_a_leggazdagabbak_es_a_legbefolyasosabbak_magyarorszagon.635525.html

5 legrosszabb pénzügyi döntés / Science fiction a bankokban / Fenntartható befektetések / Befektetési pszichológia /...

Közzétette: Erste Bank Hungary – 2017. március 28.
További cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.