Hírválogatás Karácsonyra

2015. December 18. 13:53:16

Emelkedhet a CSOK összege, a személyi kölcsön a legnépszerűbb termékek között van és vigyázat! Már csak két heted van – a tartós befektetési számlák mindjárt lejárnak! Most is kiszemezgettem Neked a legfontosabb pénzügyi híreket a hétre, így az ünnepekre!

Milliókkal emelhetik a CSOK-ot!

Nagy az izgalom a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) körül, hiszen az év végéig kidolgozzák a támogatás kibővítésének a részleteit. Az viszont már biztos, hogy a három gyermekes családok, akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatásban is részesülhetnek! Ráadásul mindemellett még egy kedvezményes hitelt is felvehetnek azok, akiknek nem futná ki a támogatás és az esetleges összegyűjtött pénze az álomlakást. Itt a Nextlevelen is szó volt már a CSOK-ról, olvasd el itt.

Az aktuális cikket pedig itt olvashatod: http://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/hamarosan_johetnek_a_brutalisan_megemelt_csok_reszletei.4.224285.html

Személyi kölcsönt Karácsonyra! A legnépszerűbb termék ma.

A lakáshitelek népszerűségét meg sem közelítik a személyi kölcsönöké – az elmúlt egy évben 12 százalékos növekedést tudhat magáénak ez a pénzügyi konstrukció. A jó hír nekünk, hogy a személyi kölcsönt most igen kedvező kamatok mellett vehetjük fel, hiszen ma már 20 százalék körüli THM-mel rendelkező kölcsönt is felvehetünk. Természetesen, mint minden pénzügyi termékkel kapcsolatban, a személyi kölcsönnel is fontos, hogy körültekintőek legyünk – csak úgy vegyük fel a kölcsönt, ha vállalni tudjuk a törlesztő-részletek rendszeres fizetését. A kölcsönt részletesen bemutattam már ebben a bejegyzésben. A hírrel kapcsolatban pedig további érdekességeket olvashatsz az alábbi linken:

http://www.vg.hu/penzugy/befektetes/mentoov-a-szemelyi-kolcson-462687

 

Visszaszámlálás indul – már csak két heted van hátra!

Bizony, összesen ennyi idő áll rendelkezésükre azoknak, akik 2010-ben tartós befektetési számlát nyitottak valamely pénzintézetnél. Nagy dolog ez, hiszen most először juthatnak hozzá teljesen adómentesen eddig befektetett forintjaikhoz. Nem muszáj felbontani a számlát és abbahagyni a takarékoskodást. Több lehetősége is van azoknak, akik TBSZ-szel rendelkeznek. A termék egyre népszerűbb, így ha még nem hallottál róla, itt olvashatod el a legfontosabb tudnivalókat. Itt pedig arról írtam, hogyan hozhatod ki TBSZ-edből a maximumot.

Na jó, a cikket pedig itt olvashatod a hírről: http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/mar_csak_ket_hetuk_van_donteni_a_tbsz-eseknek.4.224287.html

DEFAULT

Hozzászólások
Szólj hozzá
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.