Már 23. 0

A befektetők befektetője

20 év alatt 1500% tőzsdei hozam! A világ egyik legjobb befektetési könyvének megírása és a valaha élt legsikeresebb befektetői generáció mentorálása. Ilyen életművel érdemelheti ki valaki "a befektetők befektetője" címet. De ki lehet ő és hogyan volt képes mindezt elérni? Mai bejegyzésünkből kiderül...
részletesen >
Jan 14. 0

Megtakarítási stratégia, Warren Buffett ajánlásával

Egyszerű, átlátható és hatékony megtakarítási stratégia, amely már kiállta az idők próbáját. A világ legnagyobb és legsikeresebb befektetőjének ajánlásával!
részletesen >
Ez most a sláger: egyösszegű életbiztosítás
Dec 15. 0

Ez most a sláger: egyösszegű életbiztosítás

Az egyösszegű életbiztosítás az alacsony kamatkörnyezet miatt vált népszerűvé és egész jól hozhat a konyhára. Hogyan működik? Kiknek való? Most megtudhatsz mindent arról a pénzügyi termékről, amely 2016-ban népszerű volt és 2017 egyik slágerterméke lehet.
részletesen >
Minden a technikai elemzésről
Nov 29. 0

Minden a technikai elemzésről

Milyen helyzetben használjuk a technikait és mikor a fundamentális elemzés a nyerő? Röviden csak annyit kell tudnod, hogy tőzsdézésnél megpróbáljuk megállapítani, hogy mikor érdemes részvényt eladni és mikor venni. A döntés előtt figyelembe vesszük az elemzésünk eredményeit. A két módszer más és más helyzetben jó, ha részleteiben is érdekel a téma, akkor olvasd el sorozatunk mindkét cikkét, mert a végén ki fog derülni, hogy akkor jársz a legjobban, ha mixeled a kettőt.
részletesen >
Feketén, fehéren az ETF-ről
Okt 20. 0

Feketén, fehéren az ETF-ről

Nem baj, ha még nem ismered tüzetesebben az ETF, azaz az Exchange Traded Fund fogalmát, hiszen mindenféleképpen egy haladó befektetési lehetőségről van szó. Most eláruljuk, hogy mire érdemes figyelned, ha mégis bizalmat szavaznál neki, ugyanis ETF és ETF között is lehetnek eltérések.
részletesen >