Aug 29. 0

Endre videói - Szülinapi különkiadás

A Nextlevel egy éves szülinapja alkalmából rendhagyó, ünnepi videót készítettünk. Röviden bemutatjuk az eddig elért eredményeket és a Pénzügyi Tükör adataiba is bepillanthattok.
részletesen >
Júl 06. 0

Endre videói - pénzügyek a nyaralás alatt

A nyaralást sosem árt átgondolni. Szállást foglalunk, megtervezzük az utunkat - hol mennyi időt akarunk eltölteni. Pénzügyileg is érdemes előre gondolkodnunk, például jó ha tudjuk, hogy mennyi készpénzt kell magunkkal vinnünk. Endre további hasznos tippeket ad útravalóul ebben a videóban!
részletesen >
Máj 27. 0

Gyerekszáj: ezt gondolják a kicsik a pénzről!

Gyereknap alkalmából Endre kicsiket kérdezett a pénzről és a hozzá fűződő viszonyukról. Az is kiderült melyik lurkó, hogyan és mire gyűjt!
részletesen >
Ápr 29. 0

A nők és a pénzügyek - Endre Anyák napi videója

Endre utánajárt Anyák napja alkalmából, hogy viszonyulnak a pénzügyekhez a nők, családanyák. Kiderült, hogy vannak olyan élethelyzetek, mint például a gyerek születése, amikor a nők igyekeznek kerülni mindenféle kockázatot, és ez igaz a pénzügyeikre, befektetéseikre. De a videóból természetesen az Anyák napi köszöntő sem maradhatott ki :)
részletesen >
Feb 13. 0

Itt a Valentin-nap, így kezdhetjük el a közös pénzügyi jövő tervezését!

A Valentin-nap remek alkalom arra, hogy beszéljünk a közös pénzügyekről a párkapcsolatban, és elkezdjük a közös jövő tervezését anyagi szempontból is. Endre új, Valentin-napi videójában elmondja, mire érdemes figyelnünk, ha a párunkkal együtt szintet lépnénk a közös pénzügyekben.
részletesen >