Jan 19. 0

7 dolog, amit tudnod kell a lakástakarékról!

Hogyan működik? Mennyit tegyek bele? Mennyi időre szól? Mennyit kereshetek rajta? Hogy kezdjek neki? Milyen előnyei vannak? Milyen korlátai vannak? Íme a válaszok, ennyire egyszerű!
részletesen >
Jan 05. 0

A befektetés pszichológiája

A befektetéseink során sokszor hajlamosak vagyunk az érzelmeinkre hallgatni: csak a múltból vagy a vágyainkból kiindulva dönteni, elbízni magunkat vagy épp vakon követni a többieket. Szakértőnk segítségével ezekre a problémákra kínálunk néhány jó tippet!
részletesen >
Dec 14. 0

Így készülj a nyugdíjas évekre!

Sokszor már túlmisztifikáljuk a leendő nyugdíjunk kérdését, pedig annyiról van szó, hogy a jövedelmünk 15 százalékát félretéve biztosíthatjuk, hogy nyugdíjas korunkban is legalább olyan életszínvonalon élhessünk, mint ma - mondják a szakértők.
részletesen >
Dec 07. 0

Jön a Mikulás-rali?! - Endre megmondja!

Egyre korábban jön a Mikulás, de egyre kevesebb ajándékot hoz a befektetők csizmáiba – ez a Mikulás-ralinak nevezett befektetési piaci jelenség egyik legalapvetőbb tanulsága az elmúlt pár év alapján. Endre legújabb videójában elmondja, mit érdemes tudni a jelenségről, és hogyan lehet kihasználni!
részletesen >
Nov 26. 0

A különböző befektetői habitusok - Endre az állatkertben

Minden befektetőnek megvan a maga habitusa, ahogyan a pénzügyeit kezeli. Van, aki minden pillanatban figyeli a lehetőségeket, mások csak a tutira mennek, megint mások az apró profitra utaznak, és így tovább. Endre "állati" példákon keresztül mutatja be, hogy melyek a legjellemzőbb befektetői típusok, és hogyan viselkednek a befektetések dzsungelében. A fő, hogy mindegyik típustól van mit tanulni!
részletesen >